Rrëfimi i çuditshëm i 52 vjeçarit: Bëjmë se ks çdo javë, por ish e dashura thotë që…!

Revistës “The Sun”, kësaj radhe i është drejtuar një 52 vjeçar.

Ai ka treguar që me ish partneren e tij flet dhe bëjnë çdo javë seks mirëpo e njejta pohon që janë ndarë, ndërsa burri ka pikëpyetje në këtë pjesë pasiqë flasin në vazhdimsi.

Ndërsa psikologia thotë që duhet të flasesh më të dhe t’i tregosh ndjenjat e tua karshi saj.

Rrëfimi i plotë

E dashura psikologe: Unë dhe ish-partnerja ime flasim çdo ditë dhe nuk kalon asnjë javë pa bërë seks – por ajo këmbëngul se nuk jemi përsëri bashkë.

TS Poll - Loading poll ...

Unë jam 52 vjeçar dhe ajo 49 vjeçare. Ne ishim bashkë për dhjetë vjet para se ajo të më kërkonte të largohesha.

Të jetosh me njëri-tjetrin filloi të bëhej stresuese pasi djali i saj, i cili është 21 vjeç, u kthye në shtëpi, shkrua The Sun, përcjell “Bota sot”.

Ai është shumë mosrespektues ndaj saj dhe sa më shumë e tërhiqja atë, aq më shumë konfliktohej ajo.

Kur ajo më dëboi, mendova se ky ishte fundi ynë.

Por që kur fillova të marr me qira banesën time, jemi më afër se kurrë.

Pra, pse, kur i referohem asaj si partnerja ime, ajo këmbëngul që nuk jemi bashkë?

Unë dua që gjërat të kthehen si më parë.

Përgjigjja e psikologes: Në vend që të ktheheni në dinamikën e vjetër, e cila qartësisht nuk po funksiononte, merrni parasysh nëse ka shpresë për një lloj të ri marrëdhënieje që funksionon për ju të dy.

Gjeni një moment për t’i treguar asaj se si ndiheni.

Paketa jonë e mbështetjes Kujdesi për marrëdhënien tuaj mund të ndihmojë.Related Articles

Back to top button