LifeStyle

Rrezikoni shumë! Ekspertët këshillojnë të mos bëni se*s në dush

Ekspertët e kanë konsideruar ide të keqe seksin në dush, sepse kjo mund të jetë e vështirë dhe e papërshtatshme.

Sipas tyre, dyshemeja e rrëshqitshme dhe e lagësht do të jetë një terren i vështirë, pasi është zor të ruash qëndrimin gjatë aktit.

Ekziston edhe rreziku i rrëshqitjes dhe goditjes së kokës në lavaman ose në dysheme, pra një gjë e tillë është më e rrezikshme sesa emocionuese.

TS Poll - Loading poll ...

Jo vetëm marrja e pozicioneve të ndryshme të seksit do të jetë e vështirë, por edhe puthja, derisa dushi është i lartë me ujë që spërkat mbi kokat tuaja.