Rusia ‘bllokon’ Jori Dellin

Jori Delli është shumë aktive në rrjete sociale, duke postuar nga jeta e saj e përditshme dhe bashkëpunimet e saj në projekte.

Ditën e sotme Jori i ka habitur të gjithë, pasi i ka ndodhur diçka e papritur.

Një video në Instagramin e saj duket se është bllokuar nga Rusia dhe nuk mund të shikohet në rrjetet sociale të atij vendi.

Jori e ka ndarë me përcjellësit e saj:Related Articles

Back to top button