Kuriozitete

Sa kohë duhet të ushtroni që kjo të shndërrohet në shprehi?

Koha që duhet për të krijuar një shprehi për të shkuar në palestër është ndoshta më e gjatë sesa do të dëshironit, rreth gjashtë muaj, sipas hulumtimit.

Ushtrimet e shpinës që heqin shtresat yndyrore – si të humbni peshë në zonën e ijëve

Studimi, i udhëhequr nga studiues nga Caltech, Universiteti i Çikagos dhe Universiteti i Pensilvanisë, hetoi formimin e zakoneve duke përdorur mjete të mësimit të makinerive që gjurmonin sjelljet e mijëra njerëzve. Studimi mati gjithashtu se sa kohë u duhet punonjësve të kujdesit shëndetësor për të zhvilluar praktikat e larjes së duarve.

Për pjesën e fitnesit , studiuesit gjurmuan modelet e rrëshqitjes së simboleve të palestrës të 30.000 njerëzve që shkuan në zinxhirin e fitnesit, 24 Hour Fitness, për katër vjet.

TS Poll - Loading poll ...