ShowBizzz

Sa propozime për martesë ka marrë? Krist Aliaj tregon të vërtetën

Krist Aliaj ka qenë i ftuar në “Shqipëria Live”.

Ai ka treguar shumë rreht marrëdhënies së tij me ish-banorët e tjerë të “BBV2” dhe çfarë ka ndodhur me historinë e tij dhe të Keisi Medinin dhe shumë të reja.

I pyetur se sa propozime për martesë ka marrë së fundmi i ka habitur të gjithë me përgjigjen.

TS Poll - Loading poll ...

” Asnjë kam një përshtypje që frikësohen nga unë nuk e di mund të jem i komplikuar, i vështirë…”