Horoskopi

Shenja e horoskopit që sheh sfida në marrëdhënien e saj

Peshorja
Ju mund të keni marrë energjinë shëruese që zbret nga Nyja e Jupiterit, por për fat të keq, ajo ndalon në gjurmët e saj për shkak të pranisë së Hënës përballë Saturnit.

Jeni shumë më reagues ndaj energjisë së Saturnit sesa ndaj energjisë së Jupiterit dhe më 27 maj, nuk do të jeni të gatshëm të punoni me partnerin tuaj.
Çështjet specifike duhet të hekurosen dhe ju do t’u thoni atyre haptazi se mund ta keni kaluar datën e skadencës.

Durimi juaj nuk është vetëm i hollë. Mund të mos jetë shumë mirë. Sot nuk jeni në humor për partnerin, gjë që do e lëndojë shumë. Jeni aq të mbushur me dyshime në këtë pikë saqë as nuk e dini nëse keni të drejtë, por ndjesitë tuaja janë aq në harmoni me hënën përballë Saturnit sa mund të jetë tepër vonë për ju që të përpiqeni t’i ‘rregulloni’ gjërat. .