Horoskopi

Shenjat e zodiakut që fitojnë gjithmonë në një ndarje

Nëse jeni në lidhje me ndonjë nga këto shenja, paralajmërohuni se nëse dhe kur ndaheni, do të jetë brutale.

Dashi
Ndërsa një Dashi është tepër i pasionuar kur është në mes të një marrëdhënieje, hapësirat e shkurtra të vëmendjes i kontribuojnë ata të ecin shpejt pas një ndarje. Edhe nëse janë ata që do të hidhen poshtë, në mënyrë legjitime kanë harruar ish-in e tyre vetëm një javë pas ndarjes. Ata i fitojnë ndarjet sepse tregojnë se sa pak dhimbje zemre i prek ata.

Binjakët
Nëse një Binjak po ndahet me ju, ata po e fitojnë ndarjen për shkak se sa shpejt dhe lehtë do t’ju braktisin. Gjithçka dukej mirë, por befas po ju thonë se nuk ju duan më ose se kanë gjetur dikë tjetër. Akoma më keq është një Binjak që sapo është hedhur. Nëse shpresonit për një ndarje miqësore, nuk duhet të kishit dalë kurrë me një Binjak. Ata do t’ju kthejnë kaq shpejt, duke treguar saktësisht pse quhen “me dy fytyra”. Sido që të jetë, ju do të jeni ai që do të ndiheni si m*t në fund, jo Binjakët.

Shigjetari
Shigjetarët kalojnë kaq shpejt nga një ndarje, saqë do të pyesni veten se ku dreqin kanë shkuar. Pavarësisht nëse ata janë ata që ndahen me ju ose ju jeni duke bërë punën e pistë, ata do të qetësojnë plagët në mënyrë që të mund të ecin përpara dhe ka të ngjarë ta bëjnë këtë duke ikur nga qyteti.

Ujori
Nëse keni pasur një problem me atë se sa pak komunikoi Ujori juaj gjatë marrëdhënies tuaj, veçanërisht kur ishte fjala për ndarjen e ndjenjave, do të jeni edhe më të zhgënjyer pas ndarjes. Pavarësisht se çfarë po ndodh në kokën e tyre ata do të duken sikur nuk mund të kujdeseshin më pak për përfundimin e marrëdhënies. Nëse po kaloni një ndarje me një Ujor, përgatituni që kjo të jetë indinjuese për ju dhe në dukje e mirë për ta.