Horoskopi

Shenjat e zodiakut që më në fund i kapërcejnë sfidat e jetës

Do të ishte e padrejtë të thuash se kjo ditë do të jetë e ashpër, sepse vrazhdësia që do të përjetojnë tre shenjat e zodiakut gjithashtu na bën të lëvizim. Me fjalë të tjera, ajo që e bën të ashpër sot është se ne mund të na duhet të përballemi me një të vërtetë për veten tonë, por duke e bërë këtë, ne përfundojmë duke e çliruar veten.

Sot na sjell katrorin e Hënës Mërkuri, i cili na lejon të gërmojmë thellë dhe të gjejmë përgjigje. Siç e dimë të gjithë, nëse hapim librin e dijes, duhet të jemi të pranishëm për të parë atë që kërkojmë. Sot, 25 gusht 2023, është dita kur hapim librin proverbial të dijes dhe sot është dita kur zbulojmë atë që duhet të dimë.Për tre shenjat e zodiakut, kjo është një ditë zbulimi. Ne nuk jemi kundër. Kjo është pjesë e rrugës së Mërkurit. Shpejtësia është ritmi me të cilin Merkuri punon dhe do të jetë një tranzicion i shpejtë që do të na ndodhë sapo të hapemi për të vërtetën e asaj që duhet të ndryshojmë në jetën tonë ose të punojmë. Sheshi i Hënës Mërkuri ka të bëjë me kohën, dhe më 25 gusht 2023, koha është e duhur për tre shenja të zodiakut dhe këto shenja të zodiakut do të mësojnë një mësim jetësor në këtë ditë.

Ajo që është e mirë për sot është se ne më në fund pajtohemi me diçka që kërkonte vëmendjen tonë, dhe tani që po përballemi me të – pavarësisht se çfarë është – ne mund ta kapërcejmë atë. Ne mund ta mendojmë këtë ditë si ditën e parë të lehtësimit. Arritja në këtë pikë na mori guxim dhe nerva, por më në fund jemi mbi gungë dhe për tre shenja të zodiakut. Ndonëse mund të jetë një ditë ‘e vështirë’ përpara, është një ditë që premton sukses në planin afatgjatë.

Tre shenja të horoskopit me horoskop të përafërt i kapërcejnë sfidat e tyre më 25 gusht 2023:

1. Dashi

(21 mars – 19 prill)

Nëse ka ndonjë shenjë të horoskopit mes nesh që nuk heqim dorë lehtë, jeni ju, Dashi, dhe kjo do të thotë që ju e kaloni veten në situata të vështira duke e ditur se dhimbjet tuaja do t’i japin fund. Ju qëndroni me të derisa të fillojë të funksionojë për ju, dhe më 25 gusht 2023, do ta dini një ditë të tillë.

Gjatë kalimit të hënës në katrorin e Mërkurit, do të zbuloni se sa më afër të njihni të vërtetën e një situate, aq më mirë jeni. Problemi është se sot zbulohet aq shumë sa mund t’ju prishë ekuilibrin. Nuk mendove se gjërat ishin të këqija,’ por duke e ditur se sa keq mund të kishin qenë, i drejton ata në pasim. Në këtë ditë, Dashi, do ta dini se të përmbaheni me të funksionon. Mund të jetë e vështirë, por ju jeni fituesi dhe mirë për ju.

2. Virgjëresha

(23 gusht – 22 shtator)

Ajo që e bën këtë ditë të vështirë për ju, Virgjëresha, është se më 25 gusht 2023, do të kuptoni se duhet të pranoni diçka në jetën tuaj. Ju mund të keni luftuar kundër këtij lloj pranimi për një kohë të gjatë, ndoshta edhe gjatë gjithë jetës suaj, por gjatë sheshit të Hënës së Mërkurit, do të goditeni me një zgjim të fortë: kjo nuk do të ndryshojë, kështu që ose pranoni ose ankohuni për atë për pjesën tjetër të kohës suaj këtu.

Ju nuk do të dëshironi të ankoheni pasi jeni lodhur nga kjo lak dhe do të vazhdoni thjesht. Për të ecur përpara, do të zbuloni se duhet të pranoni situatën tuaj dhe kur ta bëni, siç do të bëni sot, do të zbuloni se e vërteta është shumë më e lehtë për t’u kuptuar nga sa e kishit menduar. Ju do të merrni këtë ditë të vështirë dhe do të përfitoni më të mirën prej saj … sepse kështu bëni, Virgjëresha.

3. Ujori

(20 janar – 18 shkurt)

Përballja me të vërtetën është ndoshta gjëja e fundit që dëshironi të bëni ndonjëherë dhe e keni kaluar pjesën më të madhe të jetës duke mohuar faktin që kjo ‘e vërtetë’ ekziston. Është diçka që nuk dëshironi ta shikoni, sepse nëse e shikoni, do t’ju duhet të bëni diçka për të, gjë që do t’ju nxiste nga dembelizmi juaj dhe në veprim. Gjatë sheshit të Hënës, Mërkurit, gjithçka ka është vetëm aksion, dhe ju do të jeni në vijën e parë.

Është 25 gusht 2023 dhe prezenca juaj është e nevojshme. Ajo që nevojitet nga ju është që të kuptoni se realiteti juaj po ju bën dëm. Ju nuk mund të ikni përgjithmonë nga e vërteta, Ujori, dhe gjëja e fundit që dëshironi të gjeni është se po shkoni drejt të bërit një i moshuar i mbushur me keqardhje. Drejtojeni atë në pasim, Ujori. Rifitoni besimin tuaj dhe përdorni fuqinë e hënës katrore të Mërkurit për të nxjerrë veten nga rrëmuja juaj e përjetshme.