Kuriozitete

Si t’i lësh atij mbresa që në herën e parë

Mbase do t’ju duket e çuditshme, por në të vërtetë ekziston një lloj paraloje që thuhet se lë mbresa në herën e parë me dikë

Bëhet fjalë për “lap dance” që ndryshe është një ndërthurje e seksit me lëvizjet seksuale të striptistëve.

Poziconi në fjalë nuk ju kërkon ndonjë komoditet të stërmadh. Mjafton që ju dhe partneri të keni një vend për t’u ulur në të cilin të mund të rrini rehat të dy.

Filloni duke vënë në sfond këngën tuaj të preferuar. Kolona zanore e “50 shades of Gray” nuk është e këshillueshme pasi nuk është mjaftueshëm ritmike.

Përveç saj, çdo këngë tjetër është e përsosur.

Ne po ju këshillojmë një këngë latine që të keni mundësi të punoni me vithet.

Kështu pra, me muzikën në sfond joshni partnerin që qëndron i ulur në karrige, ndërkohë që ju kërceni dhe shfaqni plot vetëbesim anën tuaj më sensuale.

Kujdes!

Përpiquni të mos bini shpejt pre e shikimit apo e prekjes së tij.

Sa më shumë të rezistoni, aq më shumë mbresa do t’i lini dhe aq më i çmendur do të jetë më pas seksi për ju.