“Ta injoroja fare dhe si djalë”: Çfarë ndodhi? Robert Aliaj flet për Kristin

Robert Aliaj ishte i ftuari i javës që shkoj në emisonin “She is on Top”.

I pyetur sesi i është dukur Kristi tek juria e “She is on Top”, Robert Aliaj është shprehur se nuk është se gjykoi shumë, madje se është përpjekur “t’i qëndrojë larg emocionalisht”.

“Skandaloz, nuk është se e gjykova shumë aty, biles u mundova të largohem sa më shumë emocionalisht.

E vetmja gjë që ta bëja këtë ishte dhe “ta injoroja fare dhe si djalë”, tha Robert Aliaj.

 Related Articles

Back to top button