ShowBizzz

Trendi që Rihanna riktheu nga fillimi i viteve 2000

Tani zyrtarisht ka ardhur koha kur mund të veshim këpucë të hapura. Sandalet janë në ballë të ‘betejës’, së bashku me pyetjen e përjetshme të verës ‘çfarë ngjyre t’i lyej thonjtë’. Rihanna, sigurisht, kishte diçka tjetër në mendje kur pa gishtat e vegjël që dilnin jashtë dha një ide shumë elegante.

Këngëtarja dhe sipërmarrësja e njohur vendosi e vetme, pa pyetur askënd të risjellë një trend që e kemi parë që nga fillimi i viteve 2000. Nëse pyetni mendimin tonë, ne e bëmë dhe nuk e pamë më. Nga ana tjetër, Rihanna ka një mendim tjetër dhe ne e respektojmë këtë.

Rihanna ngarkoi një video në llogarinë e saj TikTok, videoja e saj e dytë ndonjëherë, duke mbajtur një unazë diamanti 1 milion dollarësh në gishtin e këmbës, me mbishkrimin “luks i qetë”. Ok, mund të mos na duhet të paguajmë aq shumë për një unazë gishti, por ka disa për më pak.  Sigurisht, gjithmonë në rast se duam të ndjekim këtë trend të fundit./abcnews.al

TS Poll - Loading poll ...

@rihannaquiet luxury

♬ original sound – Rihanna