ShowBizzz

Veset që nuk duhet të shfaqni në punë

Jo të gjithë kolegët e punës i kemi për qejfi.

Sigurisht që shpesh ndodh të mos e pëlqejm njëri tjetrin, por duhet të jemi të kujdesshëm dhe të mos e tregojm këtë gjë haptazi.

Ndoshta nuk e vëreni por mund të keni krijuar vese që nuk janë profesionale në vendin e punës.

TS Poll - Loading poll ...

Këto janë disa veset që mund të shkaktojnë mospëlqim tek kolegët por që ata nuk ua tregojnë:

Mburrja

Vonesa në punë

Nuk mbani higjienë në punë

Reflektoni stres

Ndërprini të tjerët

Jeni i zhurmshëm

Bëni telefonata personale gjatë gjithë ditës

Bëni thashetheme për të tjerët.