4 shenjat e Zodiakëve me zemrat më të ftohta

Zodiakët me zemra të ngrohta zakonisht e kanë të vështirë të largohen nga situata të pashëndetshme, sepse duan të japin shanse të dyta dhe të praktikojnë faljen.

Por kjo nuk është gjithmonë lëvizja e duhur. Zodiakët që kanë ‘zemra të ftohta’ nuk luftojnë me lamtumirën aq shumë sa shenjat e tjera. Ata e dinë vlerën e tyre, kështu që nuk do të qëndrojnë aty ku janë të padëshiruar për një kohë të gjatë. Ja cilët janë zodiakët me zemrat më të ftohta:

Dashi

Dashi, të gjithë mendojnë se keni një zemër të ftohtë, sepse jeni në gjendje të largoheni nga situatat (dhe njerëzit) që janë të përshtatshme për ju pa u dridhur. Por kjo është për shkak se ju e doni veten shumë për të qëndruar aty ku do të lëndoheni. Kjo është për shkak se ju e kuptoni se nuk ka kuptim të përpiqeni të ndryshoni dikë që nuk është i interesuar të ndryshojë. Atë që njerëzit e tjerë e shohin si një zemër të ftohtë, ju e shihni si një zemër të ndjeshme. Gjithmonë do ta vendosni veten të parën, sepse në fund të ditës, ju jeni i vetmi tek i cili mund të mbështeteni. Nuk do të kërkoni falje që i keni dhënë përparësi vetes. Kjo është mënyra se si duhet të jetë nëse nuk doni që të tërhiqeni.

Akrepi

Akrep, disa njerëz e quajnë zemrën tuaj të ftohtë. Nëse dikush ju gënjen ose lëndon ndjenjat tuaja, atëherë do të dilni nga dera pa hezitim. Ju nuk jeni adhurues i shanseve të dyta sepse nuk doni t’i jepni dikujt fuqinë për të bërë të njëjtin gabim dy herë. Ju nuk do t’i lini të tjerët të ecin mbi ju, pavarësisht se sa të forta janë ndjenjat tuaja për ta. Ju keni standarde të larta. Ju keni integritet. Ju preferoni të qëndroni beqarë sesa të përfundoni në një marrëdhënie që është poshtë jush dhe jeni krenarë për këtë fakt. Nuk ju intereson se çfarë mendojnë të tjerët për qëndrimin tuaj, sepse e dini se po merrni vendimet më të mira për veten tuaj.

Bricjapi

Jeni shumë selektiv se kush lejohet në rrethin tuaj shoqëror, sepse nuk doni të humbni kohën tuaj me njerëzit e gabuar. Orari juaj është shumë i ngjeshur për të kaluar edhe sekonda rreth njerëzve që nuk janë të mirë për ju. Disa mund të thonë se keni një zemër të ftohtë, por kjo ndodh vetëm sepse ju dukeni mjaft stoik derisa njerëzit t’ju njohin – dhe vetëm disa njerëz të rrallë kanë fatin t’ju njohin. Ju nuk do të trajtoni të njëjtin trajtim për të gjithë ata që takoni, por kur të gjeni dikë që e konsideroni të vlefshëm, ai do të ketë gjithë zemrën tuaj. Ata do të kenë vëmendjen tuaj të plotë. Ata do të shohin një anë tuajën që shumica e njerëzve nuk mund ta përjetojnë kurrë.

Binjakët

Disa njerëz do të thoshin se keni një zemër të ftohtë, por kjo ndodh vetëm sepse ata nuk e kuptojnë se si jeni në gjendje të rrotulloheni kaq lehtë. Ju jeni një shenjë fleksibël, kështu që kur kuptoni se keni rënë në dashuri me personin e gabuar, nuk do të qëndroni dhe do të përpiqeni të zgjidhni gjërat që nuk mund të rregullohen. Ju nuk do të largoni dhimbjen për asnjërin prej jush. Ju do të thoni lamtumirë dhe do të vazhdoni. Procesi juaj i shërimit mund të duket më i shkurtër se sa për të tjerët, por kjo ndodh vetëm sepse pranoni kur një marrëdhënie nuk është e përshtatshme. Ju nuk ndaleni në të. Ju ecni prej saj sepse nuk mund të ekzistoni në të kaluarën. Jeni të fokusuar në të ardhmen tuaj.

Related Articles

Back to top button