Bëri skena ”hot” në film, aktorja zbulon reagimin e babait dhe gjyshit

Aktorja Sydney Sweeney, protagoniste në një nga serialet më të shikuara në platformën HBO, “Euphoria”, ka treguar se si reaguan babai dhe gjyshi kur panë skenat e nxehta të saj në një nga seritë.

Në një intervistë për “Sunday Today”, aktorja amerikane tha: “Babai dhe gjyshi fikën direkt televizorin dhe ikën nga dhoma”.

“Nuk i kisha përgatitur fare dhe as nuk i paralajmërova që pas pak minutash do të ishte skena intime ku isha unë protagoniste”, shtoi Sweeney.Related Articles

Back to top button