ShowBizzz

Beyonce dhe Jay-Z blejnë rezidencën më të shtrenjtë në Kaliforni

Queen Bee, këngëtarja e njohur Beyonce dhe partneri i saj Jay-Z blenë një pronë në Malibu me vlerë 200 milionë dollarë. Konsideroni shtëpinë më të shtrenjtë të shitur ndonjëherë në Kaliforni, por edhe në SHBA.

Shtëpia është projektuar nga arkitekti që ka ideuar edhe shtëpinë e Kanye West, Pritzker Tadao Ando dhe është afërsisht 3700 m2 në një sipërfaqe prej 31 hektarësh, ndërsa më parë i përkiste koleksionistit të artit William Bell Jr. Sigurisht që përfshin edhe një pishinë dhe një koleksion privat të artit të Bell.

Koleksionisti e shiti atë me fitim pasi mori 15 vjet për të ndërtuar rezidencën me çimento dhe mori një hua prej 100 milionë dollarësh.

TS Poll - Loading poll ...

Shikoni fotot nga rezidenca më poshtë!

/abcnews.al