Blerando sonte me super ndryshim. Iu pëlqen?

Sonte për Prime, Blerando vjen me një ndryshim të madh.

Më stil ndryshe të flokëve dhe me një palë syze pink, Blerando duket më ndryshe se gjithmonë, shkruan “Kosovarja”.

Iu pëlqen ndryshimi i tij?Related Articles

Back to top button