Burrat apo gratë, cilët tradhtojnë më shumë?

Sipas një studimi të ri, meshkujt janë të prirë të ndërrojnë më shumë partnere – ndërsa femrat janë më gjatë “besnike” ndaj dashnorit, zakonisht prej tre deri në gjashtë muaj.

Sipas rezultateve të këtij studimi, 57 % e njerëzve kanë pasur marrëdhënie seksuale me bashkëshorten/bashkëshortin.

Sipas po të njëjtit studim, 33 % e meshkujve kanë pasur aferë me gjashtë apo më shumë partnere, përderisa 85 % e femrave e kanë tradhëtuar bashkëshortin me pesë meshkuj.

Meshkujt, sipas këtij studimi, zakonisht e tradhëtojnë partneren e tyre nën ndikimin e alkoolit, ndërsa femrat më shumë tradhëtojnë me vetëdije.

TS Poll - Loading poll ...

Sa i përket përcaktimit se çka nënkuptohet krejt me tradhëti – meshkujt dhe femrat pajtohen se edhe puthja mund të konsiderohet e tillë – mirëpo, femrat, për dallim prej meshkujve, edhe kontaktin me mesazhe e konsiderojnë tradhëti.


Related Articles

Back to top button