ShowBizzz

Cozman dhe Tuna në të njejtën kohë me pushime

Nuk dihet a është rastësi apo janë bashkë, mirëpo Tuna dhe Cozman janë me pushime në të njejtën kohë.

Ata kanë postuar disa foto nga plazhi.

Tuna ka publikuar imazhin e fëmijëve të saj, ndësa Cozman ka publikuar një vajzë të cilës nuk i shihet fytyra.

Duket se enigma do të vazhdojë edhe për ca kohë, deri sa njëri prej tyre ta pohoj apo mohoj lidhjen.