ShowBizzz

Dikush po hiqet si ajo, Kiara Tito kërkon ndihmë: Ju lutem…

Personazheve VIP iu hapen shpesh adresa në rrjete sociale me emrin e tyre nga persona që hiqen të jenë dikush që nuk janë. Kështu i ka ndodhur së fundmi Kiara Titos.

Dikush po hiqet si ajo, Kiara Tito kërkon ndihmë: Ju lutem...

Me anë të një postimi në Instastory, moderatorja ka treguar se dikush i ka hapur një llogari në Facebook dhe iu ka kërkuar ndjekësve t’i bëjnë report.

TS Poll - Loading poll ...

Dikush po hiqet si ajo, Kiara Tito kërkon ndihmë: Ju lutem...

“Më keni pyetur në lidhje me këtë faqen në Facebook, nuk jam unë dhe do të ju lutesha mos përdorni ‘account fake’ duke pretenduar si faqe zyrtare dhe sikur janë në menaxhimin tim. Ju lutem report”, ka shkruar Kiara.

Dikush po hiqet si ajo, Kiara Tito kërkon ndihmë: Ju lutem...