Histori e egër ero tike +18: Bëra se ks më të çmendur të jetës me shokun e burrit, por…

Një grua 31-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e tradhtisë me shokun më të mirë të burrit të saj. Ajo ka treguar se ka bërë seksin më të mirë ndonjëherë më shokun e burrit në shtëpinë e tyre dhe se për këtë, ajo nuk ndihet fare fajtore.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

I kërkova një shoku të ngushtë të burrit tim për të masazhuar muskujt e lënduar të këmbës sime dhe kjo na çoi në seks të mahnitshëm. Ishte gjëja e fundit që kisha menduar.

Jam 31 vjeçare dhe e martuar me një njeri të mirë, por kohët e fundit ka qenë paksa larg dhe nuk kemi pasur pothuajse asnjëherë seks.

Ai është edhe 31 vjeç dhe jemi të martuar për shtatë vjet.

Ky mik i burrit tim bëri një trajnim si një masazhist, edhe pse ai u largua për t’u bërë një trajner personal. Ai është 29 vjeç dhe nuk ka të dashur në këtë moment, prandaj ne e ftojmë atë për një vakt ndonjëherë.

Një mbrëmje të veçantë burri im kishte një telefonatë nga puna për një emergjencë dhe e dinte se do të duhej të dilte më vonë.

Por ne nuk na pëlqente ta lëshonim këtë mik kështu që vendosëm se ai duhet të vijë gjithsesi.

Ne hëngrëm vaktin tonë së bashku, burri im shkoi në takimin e tij rreth një orë larg me makinë.

Miku dhe unë po bisedonim dhe i thashë se kisha një problem me këmbën time. Fizioterapisti më kishte përshkruar disa stërvitje të veçanta, por pavarësisht nga këto, këmbët e mia ishin ende të dëmtuara.

Ai sugjeroi të masazhojë atë për mua, kështu që ne hapëm krevatin e divanit dhe unë u shtriva me këmbët e zhveshura.

U ndjeva vërtet mirë dhe unë isha shumë e relaksuar.

Ai tha se i gjithë trupi im dukej i tensionuar dhe gradualisht i shtyu duart lart. Unë mendoj se unë në fakt i lashë një lëng kënaqjeje dhe kjo mund ta ketë inkurajuar atë.

Masazhi u bë gjithnjë e më intensiv dhe ai tha se do të ndihej më mirë pa rrobat e mia. Kështu që unë i hoqa ato.

Rezultati ishte se kishim seksin më të pabesueshëm – siç nuk kam pasur me vite.

Nuk kisha asnjë qëllim të mashtroja, por çuditërisht nuk ndihem fare fajtore. Unë thjesht nuk e di se çfarë do të ndodhë me mua.

Përgjigjja e psikologes:

Kah do të shkoni, varet nga gjendja e martesës suaj.

Nëse e doni burrin që ju thoni se është një njeri i mirë, do të ishte e mençur t’i thuash këtij djali se çfarë ndodhi ishte jashtë rendit dhe nuk do të ndodhë më.

Pastaj sigurohuni që të rrini në vendosmërinë tuaj duke mos qenë të vetmuar me të kurdo që burri juaj ta ftojë atë rreth. Ndërkohë, vendosni disa rregulla në martesën tuaj.

Duke mos u kënaqur lehtë në seks, kjo mund t’iu bëhet një zakon. Bisedoni me burrin tuaj.

Tregoni atij që ju mungon afërsia fizike që ju keni pasur dhe sugjeroni duke provuar idetë në fletushkën time elektronike “Ruajtja e jetës suaj të seksit”.

Jepni lidhjes tuaj një rregullim të përgjithshëm gjithashtu.

A po shpenzoni mjaft kohë të këndshme së bashku? A po ndani drejtimin e përditshëm të shtëpisë tuaj dhe jetën tuaj përgjithësisht, ose a është bërë e gjitha aq e ndarë sa që rrallë bëni diçka si çift?

Nëse po, ju e dini çfarë të bëni.Related Articles

Back to top button