Imazhi i parë që shihni tregon elementin e personalitetit tuaj që ju pengon të gjeni dashurinë e vërtetë

Historitë e dashurisë nuk janë gjithmonë aq të bukura siç përshkruhen në filmat me fund të lumtur. Shpeshherë duhet të përballemi me vështirësi, probleme në komunikim, keqkuptime apo edhe frikëra. Megjithate ndonjëherë faji nuk duhet kërkuar tek ai/ajo, por te vetja. Testi i mëposhtëm i personalitetit është krijuar për t’ju ndihmuar të zbuloni elementin e personalitetit  që ju pengon të gjeni dashurinë e vërtetë.

Nëse keni parë një zotëri me mjekër, atëherë e kaluara juaj është ajo që ju mban larg dashurisë. Eksperiencat tuaja të kaluara ju kanë mësuar shumë, por përqendroheni në ato që konsideroni gabime dhe në ato që ju lëndojnë, duke larguar kështu këdo që ju afrohet. Për të gjetur dashurinë e vërtetë duhet të jesh i hapur dhe mendjehapur. Lini vend në jetën tuaj për të renë dhe nga e vjetra mbani atë që ju bëri një person më të mirë.

Nëse keni parë dy zogj, atëherë keni pritshmëri shumë të mëdha nga çdo marrëdhënie. Po, është padyshim mirë të kesh standarde dhe të mos i thuash po kujtdo që të kërkon një lidhje, por përpiqu të mos lejosh idealin tënd të të pengojë nga jeta. Nëse personi me të cilin keni rënë në dashuri nuk është saktësisht i njëjtë me personin që keni ëndërruar, nuk ka rëndësi. Lëreni veten të jetoni përvoja të reja, takoni njerëz të rinj dhe do të shihni se si do të jetoni më të shkujdesur.

Nëse keni parë malet, atëherë qëndrimi juaj i ftohtë dhe ndonjëherë “radikal” është pjesë e asaj që po ju mban larg dashurisë së vërtetë. Ju dëshironi të lidheni emocionalisht me tjetrin, por psikika juaj e plagosur nuk ju lejon. Merrni kohën tuaj, por mbani mend se marrëdhëniet nuk janë të lehta. Edhe nëse gjeni ndeshjen ideale, do t’ju duhet të hapni zemrën në një moment, gjë që është e vështirë, por e nevojshme për të mbajtur një marrëdhënie për një kohë të gjatë.Related Articles

Back to top button