ShowBizzz

Jennifer Lopez vendos rekord të ri në Netflix

Filmi i ri i Jennifer Lopez “The Mother” u publikua pak kohë më parë dhe “theu” një rekord në Netflix, pasi u shikua për 83.71 milionë orë gjatë fundjavës së parë të publikimit.

Në fakt, ky është një numër veçanërisht i rëndësishëm, pasi Netflix liston statistikat për javën nga 8 maji deri më 14 maj, me filmin që do të dalë vetëm më 12 maj.

Kështu, digitalspy.com vëren se “The Mother” ia kaloi “Luther: The Fallen Sun” që u publikua shkurtin e kaluar dhe kishte grumbulluar 65.92 milionë shikime.

Kujtohet se përmbledhja e çështjes është si më poshtë, sipas Netflix:

“Vite më parë, një atentator u detyrua të dilte në arrati, gjë që e detyroi të braktiste vajzën e saj të vetme. Vite më vonë, ajo kthehet për të mbrojtur vajzën e saj nga disa burra jashtëzakonisht të rrezikshëm”./abcnews.al