Kaq shumë paska ndryshuar aktorja Yllka Gashi

Dikur e shihnim teksa vallëzonte në video-kasetat e vitit të ri të produksionit “Labia”.

Më pas, Yllka Gashi u shfaq në hit serialin “Familja Moderne”, ku luanti rolin ikonik të “Zanes”.

Aktoren e përcjellen shumë suksese në teatër e film, por ajo zgjedhi të emigronte bashkë me të shoqin dhe të bijen në SHBA, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshimi i Yllkes ndër vite është i dukshëm, pasi aktorja ka lejuar që koha ta bëjë punën e vetë në mënyrë natyrale.

Loading poll ...Related Articles

Back to top button