LifeStyle

Keni 2 shkronja të njëjta në emrin tuaj? Numerologët pohojnë se kjo zbulon fatin

E njëjta gjë është edhe kur bëhet fjalë për emrin dhe mbiemrin personal. Domethënë, sipas interpretimeve numerologjike, çdo shkronjë mbart elemente të ndryshme që lidhen me numrin përkatës në emër. Po kështu, përsëritja e disa shkronjave në një emër krijon karakteristika pozitive dhe negative të një personi.

Përsëritja e shkronjave A, I, J e bën njeriun të guximshëm dhe të fortë. Do të thotë gjithashtu njohje, luftë për pavarësi dhe liri, status më të lartë, natyrë bashkëpunuese, avancim në biznes dhe dëshirë për para dhe pushtet.

Përsëritja e shkronjave B, K, R e bën njeriun të ndjeshëm, të ndrojtur, emocional, me cilësi artistike. Këta njerëz janë me takt dhe të dobishëm për të tjerët.

Përsëritja e shkronjave C, G, L, S e bën një person shumë imagjinues, me cilësi dhe talent artistik. Këto shkronja japin një talent për vetë-shprehje me fjalë, me shkrim ose në shprehje artistike. Ata e bëjnë një person egoist, pa përqendrim dhe me një humbje të madhe energjie në kërkimin e kënaqësisë.

Përsëritja e shkronjave D, M, T ndikon që një person të punojë shumë, të zgjerojë biznesin, të menaxhojë financat dhe të marrë përgjegjësi për të afërmit. Kjo domosdoshmërisht ngadalëson përparimin.

Përsëritja e shkronjave E, H, N e bën një person të suksesshëm në punën juridike ose në promovimin e shitjeve. Nëse këto shkronja përsëriten më shumë se 3 herë në emër, do të thotë një jetë luksoze. Megjithatë, kjo mund të sjellë probleme, sepse personi mund të jetë i papërgjegjshëm në jetën familjare. Ngjarjet e papritura dhe të papritura mund të çojnë në kaos dhe trazira.

Përsëritja e shkronjave U, V inkurajon gjithashtu talentin artistik, humanizmin dhe ndjenjën e përgjegjësisë, natyrën ndihmëse dhe dashurinë për jetën familjare, njohjen dhe popullaritetin shoqëror. Udhëtimi dhe aktivitetet shoqërore janë të spikatura në person.

Përsëritja e shkronjave O, Z e bën njeriun të mendojë thellë, të hulumtojë, të meditojë, të kërkojë të vërtetën dhe të qëndrojë mënjanë, larg turmës dhe larg problemeve të të afërmve.

Përsëritja e shkronjave P, F sjell mendjemprehtësi biznesi, fuqi dhe pozicion më të fortë. Gjithashtu sjell mungesë lumturie shtëpiake, vështirësi në udhëtime pune dhe shpenzime të larta./