​Koncerti “Jehonë” më 9 qershor

Koncerti i “Jehonë” me Jehona Sopin dhe nën shoqërimin e orkestrës simfonike me dirigjent, Edon Ramadani, do të mbahet më 9 qershor në AMC Hall, duke nis nga ora 19:30.

Koncerti “Jepi krah vetës”, përveç një feste kënge është dedikim për t’i dhënë zë grave në një kohë kur fuqizimi është jetik.

Përndryshe, shuma e mbledhur nga shitja e biletave do të shkojë në mbështetje të Artistëve

Bileta te limituara në rave-travel.comTS Poll - Loading poll ...

Related Articles

Back to top button