ShowBizzz

Ku i ka lënë Gili paruket?

Është biondina më e famshme në vend.

E para në botën shqiptare që guxoj të shfaqet krejtësisht bionde, shkruan “Kosovarja”.

Ajo, i’u afrua tregut pa frikën e paragjykimeve dhe e shëndrroj ngjyrën e flokëve të saj në trend.

TS Poll - Loading poll ...

Gili njihet edhe si fytyra e parë publike që ka eksperiemtnuar me zgjatje artificiale flokësh, paruke, etj.

Edhe sot kur Gilit i janë rritur flokët e saj të gjithë mendojnë se ajo bart paruke.