Në dasmën e motrës së Dagz të pranishëm edhe PM dhe Sarah

Pjesë e gëzimit familjar padyshim përveç Einxhel që tashmë është pjesë e familjes janë edhe miqtë e tyre të ngushtë Sarah dhe PM.

Çifti janë kombinuar duke u shfaqur me të zeza dhe shkëlqejnë me pamjet.

Videot brenda dasmës na tregojnë që ata po argëtohen në maksimum.Related Articles

Back to top button