“Në fytyrë jam krejt natyrale” Linda i drejtohet Kaderit

 

Linda edhe këtë javë u komentua për lojën e saj.

Ajo është një nga banoret më të zhurmshme në “BBVK”, shkruan “Kosovarja”.

Gjatë bisedës së sotme Linda thotë “Në fytyrë jam krejt natyrale”, dhe pa ndërhyrje.

TS Poll - Loading poll ...

A mendoni se Linda po e tregon të vërtetën?Related Articles

Back to top button