ShowBizzz

Në Shqipëri nuk e pranuan për Miss Shqipëria ndërsa në Britani fiton ‘Miss London 2023’

Françeska Murati është një nga vajzat më të bukura Shqiptare që jeton dhe vepron në Britani.

Ajo është me origjine shqiptare-kosovare dhe është larguar nga Kosova kur ishte vetëm tri vjeç.

Franceska është kualifikuar si finaliste e “Miss London 2023”.

TS Poll - Loading poll ...

Ajo ka thene se: Unë e konsideroj veten një londineze të vërtetë. I dua rrënjët e mia, jam shqiptaro-kosovare. Unë mund të flas edhe gjuhën që është fantastike, por unë jam padyshim britanike dhe më pëlqen të jem britanike. Gjithë jeta në Mbretërinë e Bashkuar dhe mundësitë që më janë dhënë këtu…, do të doja që njerëzit të dinin se sa shumë ne jemi ndihmuar dhe gjithë mbështetjen që Mbretëria e Bashkuar u jep refugjatëve, sa ndryshon jeta”.

“Kam konkurruar dikur për Miss Shqipëria, por nuk u pranova. Nuk e di arsyen, më thanë që vajzat e tjera ishin shumë më të mira”.