ShowBizzz

Nënë për herë të dytë? Olta Gixhari shuan dyshimet e fansave

Olta Gixhari u ka lejuar ndjekësve të saj t’i bëjnë pyetje e ajo i ka kthyer përgjigje atyre më interesanteve.

Pyetja me e shpeshtë që i bëhet aktores është: “A do të bësh fëmija tjetër?”

Olta i është përgjigjur pyetjes dhe ka treguar se e dëshiron një bebe tjetër, por kur ta sjellë Zoti.

ImageOlta Gixhari

“Sa shpesh ma bëni këtë pyetje më mbytën, kur ta sjell Zoti, edhe unë e dua një bebe tjetër”, shkruan Olta.