ShowBizzz

Pasi Afrona ndau fotografinë me të dashurin, lajmërohet Blero

Afrona Dika po shijon pushimet me të dashurin e ri, ku edhe për herë të parë ndau një fotografi me të dashurin e ri, James.

Nuk mungoi reagimi i Bleros, ai ndau një fotografi me një mbishkrim.

“E shijova mendjen e saj dhe kuptova se isha i uritur gjatë gjithë jetës sime”, shkroi Blero dedikim ky ndaj të dashurës së re të cilën ende nuk na e ka zbuluar.

TS Poll - Loading poll ...

ImagePostimi

Pas ndarjes ish-çifti, krijuan lidhjet e reja me të dashur të rinj.

Por nga të dy palët nuk po mungojnë thumbat që po i hedhin njëri-tjetrit.