LifeStyle

“Përfundova në shtrat me të dashuren e parë, a duhet ta lë gruan time të dytë?”

E dashur Deidre: Jam afër ndarjes nga gruaja ime e dytë për të dashuren me të cilën mund të isha vite më parë. A do të ishte shumë për të shpresuar ‘hera e tretë me fat’?

Unë jam një burrë 43 vjeç. E takova gruan time të parë në një festë. Pas një periudhe fillestare të lumtur, ajo filloi të tregonte ngjyrat e saj të vërteta, ishte manipuluese dhe më minonte në çdo hap.

Falë vëllait tim që më bëri të shoh se si po më shkatërronte, arrita të fitoja besimin për t’u larguar.

TS Poll - Loading poll ...

Unë u martova përsëri 10 vjet më vonë me gruan time aktuale. Unë kam një biznes të suksesshëm me pajisje ndërtimi.

Ajo është 45 vjeç dhe i pëlqen të shpenzojë paratë e mia, por kurrë nuk ka qenë e interesuar të fitojë paratë e saj.

Ajo jeton në luks, dëshiron më të mirën nga gjithçka, por nuk sjell asgjë në tryezë.

Unë kam dy vajza dhe mund të shoh mënyrat e nënës së tyre që ndërlidhen me to.

Së fundmi, dashuria ime e parë më gjurmoi përmes Instagramit.

Ajo kishte emigruar në Australi, por unë nuk e kisha harruar kurrë. Ajo i dërgoi mesazh duke thënë se ishte kthyer dhe a mund të takoheshim për kafe.

I thashë gruas sime se ajo ishte një kliente e mundshme. Kur e pashë përsëri, të gjitha ato ndjenja u kthyen me nxitim.

Sigurisht, ajo është 42 vjeçe, por ishte e bukur si kurrë më parë me sy të shkëlqyeshëm dhe flokë të mrekullueshëm.

Takimi ynë zgjati dy orë. Martesa e saj ka dështuar dhe ajo po jeton me motrën e saj derisa të vendoset.

Ne i thamë lamtumirë, por nuk mund të ndaloja së menduari për të.

Ne kemi dërguar mesazhe dhe mesazhet tona janë kthyer nga flirtimi në seksual.

Ne përfunduam në shtrat së bashku javën e kaluar. Sinqerisht nuk e kam ndjerë kurrë një lidhje të tillë.

Gruaja ime më bërtet, më thotë ta lë, pastaj gjëja tjetër është se ajo ka rezervuar një lundrim për ne. Unë nuk e dua atë. A duhet të largohem?

Deidre thotë: Jo. Mos e lini gruan tuaj të vraponi drejt e në krahët e të dashurit tuaj.

Do të ishte katastrofike, jo më pak për vajzat tuaja.

Trajtojeni martesën tuaj dhe të dashuren tuaj si dy entitete të veçanta. Kërkojini të dashures tuaj pak hapësirë derisa të rregulloni jetën tuaj në shtëpi.

Nëse nuk e doni gruan tuaj, shpjegoni se keni nevojë për këshillim sepse nuk jeni të lumtur.

Pastaj, nëse largoheni dhe e dashura juaj është ende duke pritur, merrini gjërat ngadalë dhe njihuni vërtet me të.

Ju keni qenë të ndarë për një kohë të gjatë, prandaj mos u hidhni në këmbë më parë.