Santiana më e afërt se kur me Bucin, bëhet xheloze

Santiana dhe Buci kanë një marrëdhënie të mirë shoqërore.

Ata si duket janë keqkuptuar nga banorët e tjerë brenda, shkruan Kosovarja.

Afrimiteti i tyre i tepërt sipas banorëve po i bënë të duken si çift nga një këndvështrim.

Po juve si po ju duket?Related Articles

Back to top button