Horoskopi

Shenja e horoskopit që bie në dashuri me njeriun e gabuar

Shenja e horoskopit që nuk mund të shohë tabelat përpara janë ato që do të bien në dashuri me personin e gabuar, zgjedhja më e keqe që mund të bëjnë..

Ujori?

Frustrimi se si po shkojnë gjërat në jetën tuaj ju detyron të besoni se duhet të bëni diçka për këtë TANI, ose do të jeni përgjithmonë vetëm , ju niseni në një udhëtim për të gjetur dikë dhe ai person do të jetë personi i gabuar për ju.Ju jeni të sëmurë dhe të lodhur duke qenë vetëm dhe gjatë hënës në shesh, Marsi, do të përpiqeni të bini në dashuri me dikë.

Megjithatë, kjo nuk do të thotë se do të dashuroheni me ta,do te thote qe deshiron te jesh aq shume i dashuruar sa do te bindesh veten se ‘ky eshte, i duhuri!’

Nuk është më i miri, në fakt është më i keqi dhe gjatë hënës në shesh në Mars, nuk do të jeni në gjendje ta dalloni ndryshimin derisa të jetë tepër vonë.

Bëjini vetes një nder sot dhe matni vlerën e personit me të cilin mendoni se jeni të dashuruar. Mendo dy herë Ujor!