Horoskopi

Shenja e horoskopit që i thotë ‘Jo’ dashurisë

Ne do të refuzojmë dashurinë. Jo sepse dashuria është e keqe, por sepse ne e mbajmë atë aq lart sa nuk duam të shkatërrohet duke bërë një lëvizje të gabuar.
Mund të jemi idealistë gjatë këtij tranziti, por kjo nuk do të ndryshojë asgjë.
Ne nuk duam të humbim kohën tonë në dashuri që nuk është … e përsosur siç është në ëndrrat tona

Peshqit
Ju mendoni se i keni dhënë dikujt në jetën tuaj përshtypjen e gabuar, sepse tani ata e kanë kthyer miqësinë tuaj në këtë ndjekje dashurie dhe pasioni, gjë që nuk është ajo që dëshironi prej tyre. Do t’ju duhet t’i lëshoni ngadalë ashtu siç janë. Me sa duket, ata janë një person i mëshirshëm që mund të jetë i prirur për histerikë, por e vërteta është se ju nuk dëshironi të kujdeseni për këtë foshnjë. Ju do ta refuzoni dashurinë e tyre … me mirësjellje. Atëherë, do të shpresoni për më të mirën.Më 2 qershor, kalimi i treshes së Venusit, Neptuni, do t’ju shtojë forcën dhe do të jeni në gjendje ta përballoni mirë situatën. Megjithatë, këtu nuk ka kthim prapa. Ju duhet t’ia bëni të qartë këtij personi se ndërsa ‘ndihet’ si një refuzim, ju keni arsyet tuaja dhe tani që keni thënë mendjen tuaj, nuk ka nevojë të mëtejshme për ndjekje të ardhshme. Është bërë. Lërini ta dinë.