ShowBizzz

U raportua e vdekur, reagon 14 vjeçarja: “Unë dhe vëllai im jemi gjallë…”

Lil Tay ka lëshuar një deklaratë për TMZ duke njoftuar se ajo dhe vëllai i saj janë gjallë dhe mediat e saj sociale janë hakuar më parë.

Në deklaratën e saj ajo raportoi:

“Dua të bëj të qartë se vëllai im dhe unë jemi të sigurt dhe të gjallë, por jam plotësisht e thyer në zemër dhe po përpiqem të gjej fjalët e duhura për të thënë. Ka qenë një 24 orë shumë traumatizuese. Gjithë ditën dje, u bombardova me telefonata të pafundme zemërthyese dhe përlotur nga njerëzit e dashur gjatë gjithë kohës duke u përpjekur për të zgjidhur këtë rrëmujë.”

TS Poll - Loading poll ...

Ajo më tej shpjegoi se Instagrami i saj ishte komprometuar nga një palë e tretë dhe përdorej për të përhapur dezinformata dhe thashetheme.

Përfundimisht ajo ishte në gjendje të rikuperonte llogarinë e saj, por është e paqartë pse u deshën 24 orë për të kuptuar se ajo ishte në të vërtetë gjallë.