ShowBizzz

Ushtarë amerikanë futen në objektin e komunës në Leposaviq

Disa ushtarë të KFOR-it janë futur në objektin e komunës së Leposaviqit.

Siç raporton gazetari Flamur Gajtani, bëhet fjalë për ushtarë amerikanë.

Kujtojmë se KFOR-i dhe policia e Kosovës janë duke u kujdesur për sigurinë në komunat veriore, aty ku po protestojnë qytetarët serbë, të cilët po kundërshtojnë udhëheqjen e kryetarëve të rinj.

TS Poll - Loading poll ...