A do të martohet me Ledrin këtë verë? Përgjigjet Sara Hoxha

Sara Hoxha ka dhënë së fundmi një intervistë për “T7” ku mes të tjerash ka folur për jetën private. Bukuroshja është pyetur nëse ajo dhe Ledri kanë ndërmend të martohen këtë vit.

A do të martohet me Ledrin këtë verë? Përgjigjet Sara

“Nuk është e vërtetë nuk do martohemi këtë vit. Nuk kemi asnjë plan”, është përgjigjur Sara. Më tej ajo është pyetur nëse kanë ndërmend ta zgjerojnë familjen e tyre.

A do të martohet me Ledrin këtë verë? Përgjigjet Sara

“Kemi menduar shpeshherë . Unë dëshirë kam të bëj dhjetë, por duke qenë se unë jam e vetmja që duhet t’i bëj nuk do ndodhë. Duke parë duke bërë. Dëshira është shumë e madhe që Poi mos të mbetet fëmijë i vetëm. Unë kam qejf t’i bëj një motër duke qenë se e kam dashur gjithnjë një motër dhe nuk e kam patur”, ka thënë Sara.

Loading poll ...

A do të martohet me Ledrin këtë verë? Përgjigjet Sara

A do të martohet me Ledrin këtë verë? Përgjigjet Sara

A do të martohet me Ledrin këtë verë? Përgjigjet SaraRelated Articles

Back to top button