ShowBizzz

A është dikush në jetën e Soni Malajt? Përgjigjet këngëtarja

Soni Malaj është një nga personazhet më të dashura për publikun shqiptar. Mirëpo, prej vitesh ajo ka qenë disi e tërhequr nga jeta publike.

Kuriozitet për të ka gjithnjë, e sidomos për jetën romantike. A është dikush në jetën e këngëtares?

Pyetjes ajo i është përgjigjur vetë në “S’e luan topi”, ku tha:

“Ka dhe një gjë, sa e bëjmë publike ne ndahemi. Shkojmë te intervista e radhës “Jo, jam single’. “Ore thotë publiku po këta sa u lidhën. Na kap pak syri.”-tha ajo duke na bërë të mendojmë se e ka dikë në jetë, por nuk do ta zbulojë.