ShowBizzz

Asgjë nuk ia bëri ndarja, Vivien është më e rrezikuar së kurrë

Vivien kohët e fundit ishte në qënder të vëmendjes për ndarjen e saj me Getinjon.

Por sot Vivien ndau disa pamje mjaftë të frikshme.

Me në gjarpër në kraharorin e saj, Vivien u shfaq në rrjet dukë lënë të gjithë pa fjalë.

TS Poll - Loading poll ...

Nga kjo kujtojmë se Vivien është vajzë e guximshme dhe rrezikon shumë në jetën e saj, shkruan “Kosovarja”.