ShowBizzz

Banori i ri në Big Brother kërkon ta njohë më mirë Shqipen

Banorët e rinj të Big Brother VIP Kosova, Mirdoni dhe Ardi kanë biseduar sërish me Shqipen.

Ka qenë Mirdoni ai që i ka thënë Shqipes se dëshiron ta njoh më mirë.

“Shqipe vetëm po du me t njoftë më shumë, se jo ndonjë gjë”, është shprehur Mirdoni.

TS Poll - Loading poll ...