ShowBizzz

Bill Murray ndahet me këngëtaren Kelly, 30 vjet më e vogël se ai

Pas vetëm dy muajsh lidhje, Bill Murray dhe Kellys vendosën të ndaheshin. Këngëtarja thuhet se ishte ajo që vendosi t’i jepte fund romancës së tyre, sipas një raportimi të British Sun.

“Kellis dhe Bill e donin shumë njëri-tjetrin dhe ende e duan, por gjërat thjesht nuk funksionuan”, tha një burim i afërt me ta.

“Ata të dy kanë orare të ngjeshur dhe pas një romance romantike, ata vendosën të bëjnë rrugë të ndara. Ata shpresojnë të mbeten miq, por tashmë po planifikojnë të vazhdojnë jetën e tyre”, shtoi ai. Asnjëra palë nuk ka bërë ende një deklaratë.

Paraqitja e tyre e parë së bashku ishte në shfaqjen e Kelly-t gjatë festivalit Mighty Hoopla në Brockwell Park të Londrës dhe ata nuk ngurruan të pozonin së bashku në skenë.

Sipas një raporti të Page Six, ajo që i bëri bashkë ishte fakti se të dy kanë humbur bashkëshortët e tyre.

Burri i dytë i Kelly-t, Mike Mora, 43 vjeç, vdiq nga kanceri në stomak në mars 2022, ndërsa gruaja e ndarë e Murray dhe kostumografia Jennifer Butler vdiq në vitin 2021. Një burim nga mjedisi i tyre i kishte thënë Sun: “Çfarëdo që të jetë ajo që i ka bashkuar ata, sado e pamundur të duket, të dy janë të lirë dhe po argëtohen, pavarësisht diferencës së madhe në moshë”.