ShowBizzz

Blerando e pranon se është dashuruar

Banoret e Big Brother VIP Kosova, Alby dhe Kaderi kanë bërë shaka me banorët derisa ata ishin në gjumë, herë bënin si mace e herë sikur gërhisnin.

Gjatë këtyre përpjekjeve për t’i shqetësuar banorët kinse ka hyrë ndonjë mace, është zgjuar Edona, që më pas që të tria filluan të bisedojnë për Blernadon.

Kaderi tha se “ai i ka thënë asaj se është dashuruar”.

TS Poll - Loading poll ...