Blerando me deklaratë romantike: Alba ma nxjerr krejt dashninë që e kam brenda

Alba është një nga banoret më të bukura dhe më të komentuara të shtëpisë së Big Brother Vip Kosova.

Që nga dita e hyrjes së saj në shtëpinë e BBVK, Lumbardhi dhe Azemi treguan interes për Albën.

Blerando pasi tentoi të krijoj një lidhje me Shqipën, nuk i funksionoi dhe si duket tani cak i tij është Alba.

“Alba ma nxjerr krejt dashninë që e kam brenda”, ka thënë Blerando.

Alba ka vendosur të mos deklarohet në lidhje me këtë temë.

TS Poll - Loading poll ...Related Articles

Back to top button