ShowBizzz

Blero dhe Edona komentojnë pozicionin e Blerandos

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Blero dhe Edona kanë rikthyer raportet e mira mes tyre.

Përndryshe ata diskutuan edhe për lojën e Blerandos dhe sjelljet e tij.

Edona tregonte se çfarë ka folur ai me të gjatë ditës.

TS Poll - Loading poll ...

Ndërsa Blero është shprehur i habitur nga veprimet e tij.

Por për të kuptuar më shumë, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.