Lajme

Cila është vajza që po pushon me Ylli Limanin në Green Coast?!

Pas një vere të gjatë me angazhime dhe koncerte të ndryshme, këngëtari i njohur Ylli Limani ka zgjedhur Shqipërinë për të pushuar.

Ai është fotografuar në shëtitoren e resortit Green Coast në shoqërinë e miqve të tij, ku ajo që na ka rënë në sy është vajza e kapur në foto krah tij.

Ylli Limani në Green Coast/ © Credits greencoast.al
Ylli Limani në Green Coast/ © Credits greencoast.al

Grupi i miqve duket se po shijon një kohë fantastike duke zgjedhur vendin më “IN” të momentit për të pushuar nga shumë personazhe të tjerë të botës së ekranit dhe biznesit.

Sa i takon jetës private Ylli ka qenë gjithmonë diskret dhe pavarësisht lajmeve të ndryshme që kanë qarkulluar rreth tij, asgjë nuk është konfirmuar nga artisti.

Ylli Limani në Green Coast/ © Credits greencoast.al
Ylli Limani në Green Coast/ © Credits greencoast.al

Dhe pavarësisht se si një natyrë “diskrete” siç e quan veten ka preferuar të pushojë larg syve kureshtar në Green Coast, ne sërish mundëm t’ju sjellim disa foto të verës së tij.