ShowBizzz

Cilët janë dy këngëtarët e preferuar të Taynës?

Në një intervistë, Tayna u pyer se cilët janë këngëtarët e saj të preferuar dhe ajo tha dy emra, një të huaj dhe në shqiptar.

Artistja u shpreh se një ndër këngëtarët e preferuar me famë botërore që e ka inspiruar atë ka qenë Justin Bieber.

Ndërsa përsa i përket atyre shqiptar Tayna tha se i ka pëlqyer shumë muzika e Adelina Ismailit.

TS Poll - Loading poll ...

“Justin Bieber e kam pasur qef dhe kur ka qenë shumë shumë e vogël më ka pëlqyer Adelina Ismailin,”-u shpreh Tayna.