“Dil mos t’i shoh sytë, o i paftyrë, baju” Edona nxjerr nga dhoma e grimit Lumbardhin

Edona është revoltuar me Lumbardhin.

Ajo në një moment i është drejtuar duke i thënë “mos ti shohë sytë”.

Alby iu afrua dhe i tha Edonës “mos e tepro”.
TS Poll - Loading poll ...

Related Articles

Back to top button