“Dy Gota” nga Leon Berisha

Talenti kosovar i muzikës në Norvergji, Leon Berisha i njohur edhe me emrin artistik 4AM vazhdon të sjell projekte të reja muzikore.

Para pak çastesh ai e ka publikuar edhe këngën e fundit që e ka titulluar, “Dy gota”, e që pjesën më të madhe të autorsisë së saj e mban vet talenti nga diaspora.

Kjo këngë, shpërfaq një ritëm mjft modern dhe të përshtatshëm për ndeja në diskoteka e vende ku organizohen ndeja, sidomos nëpër skandinavi.

Tekstin si zakonisht e ka shkruar vet djaloshi, teksa beati është realizuar nga Xhooleeo beatz, për tu miksuar dhe masterizuar bga Jonathan.

Përkundër kombinimeve me bashkëpunëtor ndërkombëtar, 4AM videoklipin e ka relizuar në Kosovë, me Eish Productions.

16 vjeçari që konsiderohet ndër talentët më me përspektivë në shtetin norvegjez, para një muaji e kishte publikuar edhe këngen e tij të fundit, Andale.

Ju ftojm ta ndiqni “Dy gota” nga 4Am:

 /TeVe

Related Articles

Back to top button