“E doja më të madh!”, ish-banorja e “BBV 2” flet për ndërhyrjen në gjoks

Ish-konkurrentja e “BBV”, Mikela Pupa, ka ndarë disa pyetje me ndjekësit e saj në Instagram. Një ndër pyetjet që të gjithë kanë më shumë interes të dinë është për ndërhyrjet estetike që ajo ka bërë.

Një prej ndjekësve e ka pyetur: Cila është arsyeja që e ke bërë gjoksin silikon?

Përgjigja e Mikelës ishte shumë e sinqertë duke u shprehur shkurtimisht: Sepse e doja më të madh.

TS Poll - Loading poll ...

Mikela ka marrë pjesë dhe në programin “Përputhen”, ku e ka treguar për herë të parë se e kishte bërë gjoksin.

Në “BBV”, ajo ishte futur së bashku me miken e saj, Efin, si një konkurrente e vetme, por gjatë lojës ato u ndanë. Eksperienca e saj në “BBV”, nuk ishte shumë e gjatë pasi Mikela u eliminua shpejt.

Pas “BBV”, daljet e saj televizive tashmë janë më të pakta, por në rrjete sociale Mikela është mjaft aktive ku tregon copëza nga përditshmëria e saj.Related Articles

Back to top button